BestoftheWest.reismee.nl

Dag 10 Bakersfield - Las Vegas

Vandaag zouden we in eerste instantie vanuit Bakersfield vertrekken via Death Valley naar Las Vegas. Echter zoals jullie in ons vorige verhaal konden lezen, is dat ons door meerdere mensen af geraden. We hebben dit dus ook niet gedaan.

Dat hield dat we ook iets langer konden blijven liggen. Tja en dan heeft toch ook ze voordelen. Zeker als je last heb van een zomergriepje... Ook al is dat vervelend, maar tijdens zo een reis komt dat griepje niet uit!

We zijn om tien uur vertrokken en direct naar de Interstate 15 gereden. Deze brengt ons regelrecht in de City of gamble. LAS VEGAS !

Aangekomen in Vegas, zijn we over de strip gereden naar onsinmens grote Hotel. Planet Hollywood Hotel Las Vegas. We zouden eerstslapen in het Palace Hotel.Een week voor onze vakantie beldeSandra van Exit-reizen ons op en vertelde ons dat ze onsdat ze onskon upgraden naar dit Hotel. Dus dat hebben we gedaan.
Aangekomen in de parkeergarage vanhet Planet Hollywood hotel is het nog eenenorme afstand naar de Lobby. Allereerst door de parkeergarage, door hetgiga winkelcentrum, door het Casino naar de incheck. We hebben hier15 minuten over gedaan ! Maar ja we hebben vakantie en we zijn in VEGAS !!!

Ingecheckt en naaronze kamer gegaan! Wat een ruimte, wat een kamer! Dit is eencompleet appartament. Als er een keuken in zou zitten dan kun je er wonen. (zie foto's). We zaten op de 12e verdieping.Natuurlijk heb ik gevraagd of we uitzicht konden krijgen om de prachtige Bellagio Fonteinen

We zijn direct weer naar beneden gegaan en de Strip op gegaan. Wat een gebouwen, wat een mensen! Wow !!!

We wilde de zelfde of de volgende avond naar de show van Lance Burton. Deze was helaas uitverkocht, maar ons werd Steve Warrick aangeraden. Dus we hebben deze kaartjes voor morgen geboekt!

We zijn daarna heerlijk even gaan ontspannen. Ik heb lekker even gebruik maakt van het bad. Heerlijk ontstpannen met wat lekkers te drinken. Daarna zijn we om 20.30 heerlijk naar buiten gegaan en zijn we de Venitiaan in gegaan. Een prachtige hotel gebouwd in de stijl van Venetië.
We hebben daar heerlijk zitten eten bij Zeffirino Zeffirino. Een heerlijk italiaans restaurant. Verrukkelijk ! Daarna zijn we gaan doen wat iedereen komt doen in Las Vegas! GOKKEN !!!