Dag 2 Rondje Los Angeles
Vandaag start onze BEST OF THE WEST. We hebben gisteren heel de dag gereisd en zijn als een blok in slaap gevallen. Wel schoten we allebei om 04.00 uur wakker. We zijn nog wel weg gezakt maar
hebben allebei niet echt meer geslapen.
Vandaag om 9.00 uur eerst een koffie en Croisants van Starbucks genomen. Een lekker ontbijt is wel erg belangrijk ! In het WestInn kan alles, de starbucks kar staat gewoon in de lobby. Hahah
Daarna zijn we in de auto gestapt en naar Downtown LA gereden. Toen we downtown inreden, zagen we meteen het Staples Center. Dit is de enorme hal waar naast de LA Lakers (basketballclub) kort
geleden de herdenkingsdienst van Micheal Jackson plaatsvond. Daarna doorgereden tussen de enorme flats richting Hollywood Boulevard. Hier hebben we de auto geparkeerd en zijn via de Walk of Fame
richt de beroemde gebouwen gelopen. Het Kodak Theatre gebouw en de Chinees Theatre gebouw. Tijdens het lopen over de Walk of Fame kwamen we ook voor het eerst the Hollywood Sign tegen.
Nadat we via de andere kant van de Walk of Fame zijn terug gelopen, hebben we even lekker wat gegeten. Na het eten zijn we naar de auto gegaan en richting de beroemde Redeo Drive gereden. Het is
een prachtige straat die je inrijd, maar dat is de hele wijk. Het enigste verschil is dat je hier alle grote merken vind. Chanel, JP Cartier, D&G, Ralph Lauren, Gant en ga zo maar door!
Als je Rodeo Drive blijft volgen kom je in de straten van Beverly Hills. We kwamen langs het Beverley Hills Hotel (uit Beverley Hills Cop) en langs enorm veel grote huizen.
Daarna zijn we naar de kust gereden. Naar Santa Monica. Hier heb je de beroemde Pier waar de eeuwige kermis op staat. Reuzerad, Achtbaan, Schietkraam, Suikerspinnen, alles vind je hier !
Naast alle kermis bezigheden heb je ook verschillende restaurantjes. We hebben hier heerlijk gezeten en lekker gegeten. Samantha een Salade en ik heerlijke gamba's.
We zijn over de boulevard terug gelopen naar onze auto. We konden onze auto parkeren voor $0,50 dollar. Prachtige boulevard met enorme palmbomen. Eenmaal bij de auto zijn we terug gereden naar het
Hotel. Na een hele lange dag is het nu 23.30 uur en zijn we allebei erg moe.
Morgen pakken we de auto en gaan we in westelijke richting, langs de Pacific Coast Highway richting Pismo Beach. Als er internet is, kun je morgen onze nieuwe avonturen lezen!
KLIK OP VERHALEN VOOR HET LAATSTE NIEUWE VERHAAL, kijk ook of er nieuwe foto's zijn !
Jij kunt ook een reactie achter laten. Druk op REAGEER
Hoi,
Volgens mij ben jij de Joshua van het DLRPfans forum.
Erg leuk om jullie reisverhalen hier te volgen,
Wij hebben bijna dezelfde reis gemaakt als jullie nu doen, alleen zijn wij in San Francisco begonnen en ge-eindigd.
Het voordeel is wanneer je in San Francisco begint, je direct langs de kust rij.
Ik zal mijn link hier plaatsen en wie weet kunnen jullie hier nog wat tips uithalen die jullie op de rest van jullie reis kunnen gebruiken.
Nog heel veel plezier en ik meld me aan op jullie Log zodat ik onze vakantie ook nog een beetje kan her beleven.
dag, ik lees toevallig jullie verslag, op zoek naar info over california. we gaan in mei met ons gezin. we twijfelen of we zullen overnachten in pismo beach of toch maar doorrijden naar santa barbara en daar overnachten. we rijden van san fr. naar la, dus andersom. wat vinden jullie? wat is leuker? dank alvast voor je reactie. vr. groet, monique